Ki te mahi i tenei, me whakatinana koe i tetahi raut

Your go-to forum for bot dataset expertise.
Post Reply
tapeya6238

Ki te mahi i tenei, me whakatinana koe i tetahi raut

Post by tapeya6238 »

Kia whakahohehia nga arotake a nga kaihoko, me whakahaere e koe to whakahaere arotake. Kia kite tahi tatou me pehea te mahi.

Kohikohia te maha o nga arotake a nga kaihoko Facebook ka taea
Mo nga arotake a nga kaihoko ka whai paanga ki to ingoa-e, me whai koe i etahi maha o ratou. He mea nui tenei kia pono ki nga kanohi o nga kaihoko a meake nei.

aki mo te kohikohi i nga arotake a nga kaihoko a Fac raraunga telegram ebook. Kia pai ai te whakahaere arotake a to kaihoko, timata ma te tuku nahanaha he imeera, SMS ranei i muri i ia hokonga. Whakauruhia he hononga hono ki to wharangi arotake a nga kaihoko Facebook kia ngawari ake te mahi mo o kaihoko.

Ka taea hoki e koe te whakauru i nga kapeka tauwhitiwhiti, papa ranei ki roto i te toa. Ko te tikanga, me hono ratou ki te wharangi arotake a nga kaihoko Facebook o to waahi hokonga.

Ma te kohikohi i nga arotake a nga kaihoko Facebook, ka piki ake to maha o nga korero, na reira to ingoa ipurangi. Ma tenei ka taea e koe te whai i nga arotake o nga kaihoko hou, e pai ana ki nga tumanako. Inaa, 86% o nga kaihoko ka korero noa ki nga arotake mai i nga marama 3 kua hipa2.

kohinga o nga arotake a nga kaihoko SMS mai i Facebook

He tauira mo te kohikohi i nga arotake a nga kaihoko Facebook

Whakautu ki nga arotake a nga kaihoko a Facebook
Ahakoa he pai, he kino ranei, ko te waahanga tuarua o te whakahaere arotake ko te tango i te wa ki te whakautu ki nga arotake katoa a to kaihoko Facebook.
Post Reply