Dubai Real Estate donte projekte të shumta + fushata të përgjithshme reklamimi për investime në pronë. Ata iu afruan Leads Dubai për shërbimet e marketingut dixhital duke filluar nga marketingu i mediave sociale për t'i ndihmuar ata të arrijnë më shumë drejtime për pasuri të paluajtshme. Fushata të shumta që kapin drejtime ndërkombëtare nga India, Iraku, Afrika e Jugut dhe Londra. Shikoni më shumë rreth Tregut të Pronave në Dubai këtu,
GOLA:
Rritni ndërgjegjësimin dhe arrini tek njerëzit e duhur që kërkojnë të blejnë prona në Dubai
Krijoni një fushatë të përgjithshme të pronave për drejtuesit e investitorëve ndërkombëtarë
Gjeneroni më shumë të gatshëm për të blerë drejtues dhe takoni ato atje.
STRATEGJIA DHE QASJA:
Strategjia e mëposhtme ishte planifikuar për të ndihmuar këtë klient të pasurive të paluajtshme për të arritur qëllimet e tyre të marketingut:
Filloi duke krijuar imazhe tërheqëse me përmbajtje Të dhënat e telemarketingut të mirë për të tërhequr audiencën indiane. Fushata e parë u bë për Chandigarh, Indi, e cila u dha atyre rezultate të shkëlqyera. Është gjithmonë mirë të kesh drejtues ndërkombëtarë që kërkojnë pasuri të paluajtshme në Dubai.
Ne mund të tërheqim audiencën ndërkombëtare duke i kërkuar që të investojnë në Dubai dhe të fitojnë Vizën e Artë ose Vizën e Gjelbër. Cilësia e pronave u filtruan në këtë fazë.
Përzgjedhja e kujdesshme e audiencës së synuar dhe kopjeve të reklamave u zgjodhën duke mbajtur parasysh qëllimin e kërkuesve. Kjo ndihmoi në rritjen e arritjes tek audienca e duhur. Pra, reklamat e tyre u shfaqeshin vetëm investitorëve të pronave ose biznesmenëve që kërkonin të blinin prona në Dubai.
Përfundimisht, ne kaluam në vende të ndryshme si Afrika e Jugut, Londra dhe Iraku, ku morëm një sasi të mirë të drejtimeve. Disa nga këto të dhëna ishin mjaft të kualifikuar për të vizituar Dubain dhe për të takuar klientin tonë të pasurive të paluajtshme për të parë opsionet e pronave.
Optimizimi i vazhdueshëm i fushatës me monitorim të kujdesshëm në përgjithësi ka dhënë rezultate të qëndrueshme. Reagimet e klientëve kanë qenë pozitive.
Jo të gjitha tregjet ishin të suksessh
Dubai Real Estate merr drejtues të kualifikuar ndërkombëtarë
-