تماس سرد و جلسه فروش...

Your go-to forum for bot dataset expertise.
Post Reply
sohanuzzaman54

تماس سرد و جلسه فروش...

Post by sohanuzzaman54 »

در سال 2015-2016، من تازه شروع به کارآفرینی کرده بودم و از تماس های سرد، فروش فعال و جریان مداوم امتناع، منفی گرایی و فحاشی از طرف دیگر تلفن دور بودم. زمان در حال تغییر است و وقتی به دفتر کوچک دو طبقه خود در یک مرکز تجاری رسیدم، مجبور شدم خود را برای یافتن مشتری گام های فعالی بردارم، جایی که در مرحله دوم شریک حرفه ای من به جلسه ای رفت و برای "بستن" مبالغ دلپذیر

قبل از مبالغ دلپذیر، کارهای دیگر و سؤالات بسیار دیگری وجود داشت:

به کی زنگ بزنم؟
چه زمانی تماس بگیریم؟
چه چیزی را ارائه دهیم؟
چه بپرسیم؟
چگونه ردهای کمتری بشنویم؟
آیا باید تمام دستورات را قبول کنم یا رد کنم؟
آیا فقط در منطقه ای که در آن قرار داریم کار کنیم یا از مرزهای آن فراتر داده های خارج از کشور برویم؟ اگر بیرون بروید، چگونه می توانید آنجا کار کنید؟
اضافه می کنم که ما سه نفر آژانس بازاریابی خودمان را داشتیم و به عنوان یک "شریک فناوری" قرار داشتیم که از کسب و کار به عنوان یک کل مراقبت می کرد، نه در بخش های جداگانه آن - فروش، بازاریابی و وب سایت.

در آن زمان از طریق اسکایپ تماس گرفتم و با شرکت های منطقه ای که در دسترس ما بودند برای بازدید تماس گرفتم و در عرض 30-40 دقیقه می توانستیم در محل مشتری باشیم و سریع به سؤالات او پاسخ دهیم و در مورد همکاری توافق کنیم.

اولین تماس‌های سرد کاملاً فاقد ساختار دیالوگی بود که باید دنبال می‌کردم - تصمیم گرفتم که ترجیح می‌دهم متنی را که حفظ کرده بودم بداهه‌نویسی کنم تا اینکه به‌طور خودکار «خواندن» متنی را که حفظ کرده بودم.

- روز بخیر! آیا می توانم با مدیر شما صحبت کنم؟
- ظهر بخیر در مورد چه موضوعی؟
- مایلیم در راستای ارتقاء بحث همکاری داشته باشیم.
- خداحافظ / ما به چیزی نیاز نداریم / CP را از طریق ایمیل ارسال کنید

دو تا بگیرید:

- دختر، ظهر بخیر! لطفا در رابطه با همکاری و تبلیغات با مدیر خود تماس بگیرید.
- چه پیشنهادی دارید؟
- ما درگیر تبلیغ، تبلیغات و توسعه هستیم. مایلیم به شما کمک کنیم...
- همه پیشنهادات از طریق ایمیل / بدون نیاز به چیزی / خداحافظ.
Post Reply