Hiki iā ʻoe ke kau inoa i nā leka hoʻomaopopo ʻo Netlify ma kahi ākea ākea a pilikino paha, inā ʻaʻole i kaʻana like ʻia ke kahawai me kahi wahi hana Slack ʻē aʻe. ʻElua ala e hoʻokele ai i kāu uku:
Mai ka Netlify UI
Ke hoʻopili ʻia kāu keʻena hana, e hōʻike ana ʻo Team Settings> Notifications i kahi koho e "Hoʻohui i ke kau inoa". Hiki iā ʻoe ke koho i ka hanana āu e makemake ai, a me ke kahawai āu e makemake ai e loaʻa nā leka hoʻomaopopo ma:
Hoʻonohonoho i kahi kau inoa Slack hou i nā Domains a me nā hanana DNS
E hahai nā kau inoa i hana ʻia ma ʻaneʻi i kēia mau leka hoʻomaopopo no ka hui holoʻokoʻa (e laʻa, "Group moderation issues") a i ʻole no ka pūnaewele holoʻokoʻa (e like me "Nā ʻōlelo a me nā pilikia mai ka Netlify Drawer").
Hoʻopaʻa inoa ʻia ke ala o ka hui dev i nā ʻano hoʻololi kaiapuni a kau ʻia i nā pūnaewele hui āpau. Hoʻopaʻa inoa ʻia ka waihona o ka hui dev i nā hanana lālā hui
Inā makemake ʻoe e kau inoa i hoʻokahi mau leka hoʻomaopopo pūnaewele, hiki iā ʻoe ke hele i [Site Name] > Site Configuration > Notifications e hana i kāu kau inoa.
ʻO nā leka hoʻomaopopo Slack no kēia pūnaewele e pili ana i kahi inoa inoa 2-site a me ka inoa inoa 2-site.
E helu pū ʻia nā uku e pili ana i nā pūnaewele a pau ma Site Configuration > Notifications.
Mai ke kahawai Slack
Inā makemake ʻoe e hoʻonohonoho i nā kau inoa mai Slack, e hoʻokomo / netlify e hoʻopaʻa inoa i kāu kahawai Slack e hoʻohui, hoʻoponopono, a holoi paha i nā kau inoa. Hiki iā ʻoe ke koho "E hana i kahi inoa shop inoa hou" a koho i ka hanana āu e makemake ai e kau inoa:
E hana i kahi ʻōnaehana uku hou ma Slack, me ka wehe ʻana o ke ʻano hālāwai, e hōʻike ana i nā ʻano i ʻōlelo ʻia ma mua.
E koho ʻoe i ka hui Netlify āu e makemake ai e hahai i kēia hanana, a me kahi pūnaewele āu e makemake ai e kau inoa. Inā haʻalele ʻoe i ke kahua "Site" blank, e hoʻohui ʻia ke kau inoa i ka pūnaewele holoʻokoʻa.
E hoʻololi ʻia ka hoʻololi ʻana i ke kau inoa ʻana ma ka app Netlify i ka papa inoa ma / netlify subscribe, a me ka hope.
E nīnau iā Netlify
E nīnau i ka mea kōkua chatbot Netlify i nā nīnau huahana, kono iā @Netlify i kāu kahawai Slack koho. Hiki iā ʻoe ke @ haʻi i ka bot me kāu mau nīnau akamai:
Uku e hoolaha
-